Dečija zidna lampa jednorog

Dečija soba je prostor gde se deca igraju, uče i spavaju. Upravo zato je važno osigurati da ova soba bude prijatno i udobno mesto za boravak. Jedan od načina da se unese dodatna toplina i čarolija u dečiju sobu jeste kroz kreativno osvetljenje poput zidne lampe jednoroga koja može poslužiti i kao noćno svetlo.

Zidna lampa jednorog je komad dečijeg sveta koji budi maštu i donosi radost. Svojim zanimljivim dizajnom i blagim osvetljenjem lampa čini dečiju sobu prijatnijom i udobnijom za boravak.

Dečija zidna lampa jednorog može biti divan dodatak dečijoj sobi. Evo nekoliko razloga zašto:

1. Čarobni dizajn: Lampa ima zanimljiv dizajn koji privlači pažnju dece. Jednorog je simbol magije i fantazije koji čini lampu posebnom.

2. Funkcionalnost i udobnost: Osim što je lepa, lampa pruža prijatno osvetljenje za spavanje, čitanje ili igru. Deca će se osećati prijatno uz nju.

3. Kvalitet: Lampa je napravljena od kvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i bezbednost.

Ukratko, dečija zidna lampa jednorog može uneti radost i igru u dečiju sobu. Odaberite je pažljivo i uživajte u magiji koju donosi!

•Dimenzije: 37cm x 37cm x 6cm.
•Materijal: MDF 6mm, akrilna boja, beli fleksibilni kabl dužine 2m, prekidač u beloj boji, grlo E14 za LED sijalicu, sijalica 5W se isporučuje sa lampom.
•Napajanje: napon 220 – 240V.
•Održavanje: prebrisati suvom krpom.
•Montaža: kači se na zid. Potrebno je utiplati dva vijka.
•Korišćenje LED sijalica obavezno je radi minimalnog otpuštanja toplote.










Dečija zidna lampa jednorog

Dečija zidna lampa jednorog

Dečija zidna lampa jednorog