Spojena samostojeća slova za dečiju sobu: Individualnost u fokusu

Ulepšajte dečiju sobu uz naša spojena samostojeća ukrasna slova od MDF-a. Slova su izrađena pažljivo na CNC mašini, što garantuje preciznost i besprekoran izgled.

Svako slovo je ručno oslikano i dekorisano prema vašim željama, dodajući notu individualnosti u prostoru.

Ono što nas izdvaja su spojena pisana slova koja omogućavaju personalizaciju imena vaše dece ili bilo koje druge reči koju želite istaknuti.  Idealna su za dečije sobe ali i za dekorisanje slatkih stolova za rođendane i proslave.

Imamo raznovrsne kombinacije slova i boja koje omogućavaju prilagođavanje prostora vašeg deteta na način koji odražava njegovu jedinstvenu ličnost. Od inicijala do imena ili čak celih rečenica, naša ukrasna slova pružaju kreativnu slobodu u dekoraciji.

Spojena samostojeća ukrasna slova su trajna, laka za održavanje i postavljanje, što ih čini praktičnim i dugotrajnim dodatkom u dečijoj sobi. Bez obzira na izbor boje ili dizajna, ova slova će dugo krasiti prostor i doprineti njegovom karakteru i toplini.

Takođe, naša ukrasna slova su odličan poklon za posebne prilike. Zamislite unikatan poklon koji će postati dragocen deo dečijeg sveta, donoseći radost i osmeh na lica vaših najmilijih.

Tehničke karakteristike:
• Materijal: MDF  19mm
• Boja i završna obrada: Ekološka akrilna boja i lak
• Održavanje: Jednostavno čišćenje vlažnom krpom
• Visine slova: 12cm, 14cm, 16cm, 18cm, 20cm